Hans Peeters heeft op 28 jarige leeftijd een hersenbloeding gehad en heeft vervolgens na zijn coma van bijna vier dagen en zijn verlammingsverschijnselen enkele jaren nodig gehad om uiteindelijk weer terug te komen tot een normaal functionerend mens!
Door die hersenbloeding is hij echter wel anders tegen het leven aan gaan kijken. Logisch? Misschien ook wel niet! Hij is terug gegaan naar de “basics” van zijn leven zodat hij leerde dat het leven SIMPEL behoort te zijn.
Het leven kan ernstige ervaringen voor een mens in petto hebben. Maar als je die mag overleven, krijg je de kans op een nieuw begin. Hans Peeters knokte zich uit de gevolgen van een hersenbloeding, nam de tijd om na te denken over de wezenlijke zaken in het leven, en besloot de positieve kanten ervan over te houden. Hij laat zich niet meer leven door anderen, maakt anderen het leven hoe dan ook niet zuur, en hij is zich bewust van ieder moment dat tevredenheid en geluk kan opleveren. Dit draagt hij graag ook uit. In een indringende, herhalende, voor iedereen goed te begrijpen stijl sleept hij z’n lezers mee naar een prettiger manier van leven. Jij...de hoofdpersoon in je eigen leven leest makkelijk weg, en geeft houvast.